Πώς να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση κραγιόν

κραγιόν

Ένα nude κραγιόν είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας, πώς όμως θα διαλέξετε την ιδανική απόχρωση που σας ταιριάζει;

Παρακάτω αναφέρω κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να βρείτε την τέλεια nude απόχρωση και όχι μόνο.

O βασικός κανόνας για την επιλογή της σωστής απόχρωσης; Η απόχρωση του κραγιόν πρέπει πάντα να ταιριάζει αρμονικά με το χρώμα της επιδερμίδας σας.

Το ιδανικό nude κραγιόν είναι εκείνο που είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, και αυτό γιατί αφομοιώνεται τελείως από τα χείλη και τα αναδεικνύει. Αν είστε ανοιχτόχρωμη σας ταιριάζει περισσότερο το ροζ του τριαντάφυλλου, ενώ αν τα χρώματά σας είναι σταρένια ένα καφέ- ροδακινί.

Είναι πολύ σημαντικό να μην παραβλέψετε πως ένα ουδέτερο κραγιόν δεν θα πρέπει να έχει το χρώμα του concealer και πως ένα ματ κραγιόν που είναι σε πιο ανοιχτή απόχρωση από τα χείλη σας, θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει «χλωμό».

Δοκιμάστε το κραγιόν με τον σωστό τρόπο. Απλώστε το προσεκτικά στο κέντρο του κάτω χείλους και προσπαθήστε να το δοκιμάσετε σε φυσικό φως για να έχετε μια αρκετά ακριβή αίσθηση της απόχρωσης. Αν από πριν δοκιμάσατε τρεις-τέσσερις αποχρώσεις, σταματήστε γιατί το πιο πιθανό είναι πως τα χείλη σας θα έχουν κρατήσει κάποιες από τις χρωστικές των κραγιόν και η επιλογή σας δεν θα είναι η σωστή.

Κάθε σεζόν έχει τα δικά της trends στο χρώμα των χειλιών. Μη διστάζετε να δοκιμάσετε και πιο τολμηρές, βαθιές αποχρώσεις. Πώς μπορείτε να τις φορέσετε: απλώστε μια στρώση του nude κραγιόν σας και από πάνω μια απαλή στρώση της σκούρας απόχρωσης.

 

Share and Enjoy

Αφήστε μια απάντηση

Translation

ΕλληνικάEnglishFrançaisDeutschРусский中文(简体)

Strassnails.com spot

Karaja Make Up

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ