Το νυφικό μακιγιάζ και τα μυστικά του

νυφικό μακιγιάζ

Το νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση της νύφης, γιαυτό χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες.

Την ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας, θα πρέπει να είστε εντυπωσιακή, χωρίς όμως να χάσετε το προσωπικό σας στυλ.

Το στυλ του μακιγιάζ που εσείς θα επιλέξετε, πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το νυφικό σας και το ύφος του γάμου σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικό, έντονο, διακριτικό ή ρομαντικό μακιγιάζ.

Λεπτομέρειες όπως χρώματα στολισμού του γάμου, στυλ και χρώμα νυφικού, αξεσουάρ, η ώρα , ακόμα και οι πιθανές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ημέρα της τελετής, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο νυφικό μακιγιάζ και θα πρέπει να γίνονται από πριν γνωστές στον επαγγελματία μακιγιέρ, προκειμένου να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα.

Τα φρύδια παίζουν και αυτά τον δικό τους ρόλο στο νυφικό μακιγιάζ, θα πρέπει να έχουν γραμμή που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Μην ξεχνάτε ότι στο γάμο σας δεν θα υπάρχει μόνο η παρουσία των προσκεκλημένων, αλλά video και φωτογράφηση. Συνεπώς το νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλα ταυτόχρονα. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσει ο φωτογράφος, αν το μακιγιάζ σας δεν «γράφει» στον φακό, δεν θα αποτυπωθείτε σωστά στις φωτογραφίες.

Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή του νυφικού μακιγιάζ θα πρέπει να γίνεται σε καλά ενυδατωμένη και καθαρή επιδερμίδα, έτσι ώστε η βάση του μακιγιάζ να εφαρμόζεται άψογα. Στην περίπτωση που η επιδερμίδα σας δεν καλύπτει τις παραπάνω απαιτήσεις, είμαι σε θέση να σας προτείνω τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης και καθαρισμού που θα ταιριάζουν στον τύπο του δέρματος σας, έτσι ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευαγγελία Μιχαλιού
Makeup artist

Share and Enjoy

Αφήστε μια απάντηση

Translation

ΕλληνικάEnglishFrançaisDeutschРусский中文(简体)

Strassnails.com spot

Karaja Make Up

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ