Υπηρεσίες ομορφιάς

μανικιούρ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα στο μανικιούρ, αλλά και για την υγιεινή των χεριών σας, η τέχνη του μανικιούρ θα πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περιποιημένα και υγιή νύχια, είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας .

Σας παρουσιάζω τις υπηρεσίες μανικιούρ που προσφέρω, έτσι ώστε η περιποίηση των χεριών σας να αποτελέσει έργο τέχνης που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα συμβάλλει θετικά στην γενικότερη εμφάνισή σας.

Απλό Manicure

Σχηματισμός νυχιών
Αφαίρεση παρανυχίδων
Καθαρισμός επωνυχίων
Μασάζ χεριών

Special Manicure

Peeling – Απολέπιση νεκρών κυττάρων
Γαλλικό Manicure
Nail Art & Design – Διακόσμηση νυχιών

Νυφικό Manicure

Peeling – Απολέπιση νεκρών κυττάρων
Γαλλικό Manicure
Tεχνητά νύχια με τη μέθοδο του gel για αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.
Nail Wedding Design – Διακόσμηση νυχιών γάμου

 

πεντικούρΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Το πεντικιούρ δεν επιτυγχάνει μόνο την άψογη εμφάνιση των ποδιών, αλλά επιπλέον τονώνει και αναζωογονεί τα κουρασμένα πόδια.

Τα πόδια ξεκουράζονται καθώς διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος.Επίσης αφαιρούνται οι τυχόν κάλοι και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στις περιοχές κάτω από τους αστραγάλους και τις φτέρνες.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για SPA πεντικιούρ, περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απορροφώνται, ενυδατώνουν και χαλαρώνουν τα πόδια, επιτρέποντας τα να επιστρέψουν στη πρότερη υγιή και αναζωογονητική κατάσταση.

Έπειτα από μερικές θεραπείες SPA πεντικίουρ τα πόδια σας θα φαίνονται και θα τα αισθάνεστε ξεκούραστα,όμορφα και υγιή.

 

 

 

Απλό penticure

σχηματισμός νυχιών ποδιών
αφαίρεση παρανυχίδων ποδιών
βάψιμο νυχιών ποδιών

SPA penticure

σχηματισμός νυχιών ποδιών
αφαίρεση παρανυχίδων ποδιών
βάψιμο νυχιών ποδιών
Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο
Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
Περιποίηση κάλων
Μασάζ ποδιών με ειδικά προϊόντα.

 

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ονυχοπλαστική είναΟνυχοπλαστικήι η εφαρμογή νυχιών από τεχνητή ύλη στα φυσικά νύχια η οποία επενδύεται με ακρυλικό,gel ή μετάξι.

Το αποτέλεσμα της προσομοιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα φυσικά νύχια. Με την τεχνική της ονυχοπλαστικής επιτυγχάνουμε να έχουμε όμορφα μακριά νύχια, χωρίς ταυτόχρονα να εμποδίζουμε τα φυσικά νύχια να αναπτύσσονται κανονικά. Η ονυχοπλαστική εμποδίζει την ονυχοφαγία και καλύπτει τις όλες ατέλειες των νυχιών για άψογη εμφάνιση που διαρκεί.

Μπορούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική της ονυχοπλαστικής και στα δικά σας νύχια, για άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή.

 

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

αισθητική προσώπουΚάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα λαμπερό πρόσωπο για να αισθάνεται πάντα όμορφη και νέα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην πόλη, το άγχος, το κάπνισμα, η μόλυνση του περιβάλλοντος και ο ήλιος, είναι βλαβεροί παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα την εκτεθειμένη επιδερμίδα του προσώπου σας.

Όμως η τακτική – περιοδική περιποίηση του προσώπου με ειδικά προϊόντα, θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη και λαμπερή. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η περιποίηση του προσώπου είναι απαραίτητη προϋπόθεση και για τη σωστή εφαρμογή του μακιγιάζ.

Σαν αισθητικός σας προτείνω συγκεκριμένες συνεδρίες με κορυφαία προϊόντα, που θα ταιριάζουν στην επιδερμίδα του προσώπου σας και θα βοηθήσουν στον καθαρισμό,την ενυδάτωση και αναζωογόνηση της με εντελώς φυσικό τρόπο.

Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο σας και θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας.

 

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝφρύδια

Ο σχηματισμός των φρυδιών είναι πολύ σημαντικός γιατί βοηθάει στην ανάδειξη των ματιών και συμβάλει στην συνολική εμφάνιση του μακιγιάζ.

Η περιποίηση των φρυδιών πρέπει να γίνεται με προσοχή και με γνώμονα το σχήμα του προσώπου.

Η περιποίηση των φρυδιών είναι και αυτή μια τέχνη η οποία αν δεν εφαρμοστεί από ειδικό, μπορεί να καταστρέψει ένα καλό μακιγιάζ ή να τραυματίσει την ευαίσθητη περιοχή πάνω από τα μάτια.

Share and Enjoy

Αφήστε μια απάντηση